Skip to content

Over HOI

HOI! Mijn naam is Joyce. Mijn pad naar marketing, strategie en projectmanagement begon toen mijn vader in 2008 de eerste iPhone kreeg. Hij is altijd al een gadgetliefhebber geweest. Maar door die iPhone werd ik het ook. Al snel had ik een van de grootste Twitteraccounts van dat moment, publiceerde ik mijn eigen blog met soms een vlog en raakte ik geïnteresseerd in SEO, waarna ik werd aangenomen bij een uitgeverij om een salesafdeling op te zetten voor het verkopen van SEO-pakketten.

Na een kleine, maar ontzettend leuke omweg via een baan als fotograaf, kwam ik terecht bij een SEO-bureau als copywriter. Daar besloot ik dat ik alles wat ik had gedaan, in één baan wilde. Het technische van SEO, Twitter en het maken van websites. Maar ook het creatieve van het schrijven, fotograferen en fotoshoppen en het uitdagende van de strategie die bij alles van toepassing was. Dat was precies de functie die Hugo en Jules me boden bij hun reclamebureau Everybody Likes Penguins. Van allround creatief werd ik projectmanager en vervolgens ook strateeg. In de ruim acht jaar dat ik daar werkte heb ik supertoffe projecten mogen draaien.

Na acht jaar zes handen op één buik te zijn geweest, besloot ik dat het voor mij tijd was om meer van het vak te gaan ontdekken. Meer bureaus leren kennen, meer verschillende bedrijven helpen en mijn werk verbreden. Daarom heb ik House of Imagination opgericht, afgekort HOI. Een plek waar ik mijn imagination leidend kan laten zijn en waar ik nog veel meer nieuwe uitdagingen aan kan gaan!

Heb je een leuke klus, heb je intern ondersteuning nodig, of wil je gewoon even sparren of koffie drinken? Neem dan vooral contact met me op.