Skip to content

Projectmanagement

Ik houd van structuur. Van orde en overzicht. Van planningstools en to do lijstjes. Maar – zeker aan bureauzijde – kan de chaos nogal eens overheersen. Strakke deadlines die steeds verschoven worden. Projecten die op het laatste moment toch een compleet nieuwe creatieve draai krijgen. Spoedjes die tussendoor komen. Mensen die langs elkaar heen werken omdat er simpelweg geen tijd is voor communicatie. Ik breng graag structuur en overzicht terug in dit soort situaties. Zorgen dat de prioriteiten goed gekozen worden en dat er tijd wordt ingeruimd om weer met elkaar te werken in plaats van langs elkaar heen.

Ook voor jou ga ik graag aan de slag als projectmanager. Dat kan op bedrijfsniveau. Dan kijk ik samen met jou naar hoe er op dit moment gewerkt wordt en wat we daarin handiger kunnen inrichten. Zoals het goed gebruik maken van planning-tools en to do-tools, communicatie en bestandsstructuur. Of op basis van een project. Bijvoorbeeld voor het laten maken van een nieuwe website, voor een bepaalde campagne, de productie van een video of een guerrilla-actie. Ik werk graag samen met multidisciplinaire teams en spreek daarin vrijwel alle talen. Omdat ik naast projectmanager ook altijd als strateeg heb gewerkt, kan ik ook inhoudelijk waarde toevoegen.

Campagnes

Campagnes zijn uitdagend vanwege de korte doorlooptijd, strakke deadlines en hoge ambities. Ik werk graag mee in de rol van projectmanager en denk daarbij inhoudelijk en creatief met je mee.

Videoproducties

Videoproducties vind ik vanwege de dynamiek misschien nog wel het leukst om te doen. Ik heb veel verschillende video’s begeleid voor online, social en tv. Ik kan conceptueel meedenken over de inhoud en het script. Draaiboeken maken voor alle betrokkenen. Op de set zorgen dat alles volgens planning verloopt en dat er inhoudelijk gecreëerd wordt wat er bedacht is. Ook tijdens de nabewerking ben ik nauw betrokken.

Websites, apps en andere online producties

Ik ben goed op de hoogte van de verschillende technieken voor het opzetten van (campagne)websites en de impact van die technieken op usability en vindbaarheid. Ik schrijf het functioneel ontwerp en ben actief betrokken bij het wireframen. Daarnaast kan ik het project begeleiden van idee tot oplevering. Ook met apps, online games en andere activerende producties heb ik ervaring. Dus schroom niet om ook daarvoor contact op te nemen!